torstai 12. helmikuuta 2009

Patakinnas nro: 2

Jaahas, jonkinsortin ompeluinto on iskenyt päälle, eli taasen kyllästymiseen asti esittelen näitä patakintaita....no erilaiset nämä on, kuin ne edelliset ;D
Eli nämä kintaat ovat suorakaiteen muotoinen pötkylä, jossa käsiä varten on nuo "taskut". Sisällä paksulti vanulevyä, ruskea kangas on tildaa muut eurokankaasta. Somisteena jälleen ruskeaa puuvilla pitsiä.
Tässä siis patakintaat armastukseni kätösille. Tuskin mitenkään miehekkäät, vaan keittiöön ja käteen sopivat!
Olisikohan kevättä ilmassa, kun pitää päästä keittiötä somistamaan! :)

5 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Tää sun keittiösetti on tosi kiva!!!

Mimmarna kirjoitti...

Todella loistava idea! Onko ihan oma (patentoitu?) idea? En ole koskaan missään nähnyt noin loistavaa ratkaisua, pysyy hellankahvassakin ihan kuin itsestään -siis jos lapset ei vie kuten meillä kaiken vähän yli metrin korkeudelle asti.
Se muffinssipatalappu oli kanssa aivan ihana, sellaisia mun täytyisi tehdä kaverilleni, jos vaan saa apinoida edelleen...? Upea keittiösetti kertakaikkiaan, aivan kuten Lissu sanoi.

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
Tämä patalappu on ihan kirjastosta lainaamastani kirjasta..en kyllä yhtään muista nimeä :( täytyy katsella jos vielä kirjan löytäisin, niin laitan kirjan nimen sitten tänne blogiini.
Muffini patalappukaan ei ole oma idea, vaan tuolta Tilda addikteista napattu, ihan vapaasti saa siis apinoida :D

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kun piipahdit,
kauniita ovat jälleen, raaskiiko käyttääkään:)
Olet kyllä taitava ja värisävyt ovat niin keväiset...aatteles viikon kuluttua maaliskuu, eiköhän se sieltä pikkuhiljaa...

Aurinkoista päivää sinulle!

Piipa kirjoitti...

Patakintaiden ohje on helppoja ompelutöitä nimisestä kirjasta!!!