perjantai 16. tammikuuta 2009

Tarina tuokio : )

Joskus tunnen itseni aivan sekoksi..tai siis usein, mutta hyvästä syystä ;D Blogi maailman sekoilu tarkoittaa sitä, että sekoilee kahden blogin välillä, eikä kummallekaan olisi oikein aikaa..samaan aikaan haaveillen vielä siitä kolmannesta blogista :P

Tämä tietenkin siitä syystä, että kuvat eivät yksinkertaisesti meinaa mahtua minnekään ja valokuvaaminen on hauskaa...ainakin niin kauan kun kamera jaksaa toimia. Blogin pitäminenkin on hauskaa, päivät ovat usein niin samanlaisia, mutta kotiäitinä olen huomannut, että välillä täytyy olla itsekäs.

Päivän piristyksiä, ovat tietenkin ne lasten suusta päässeet oivallukset ja kommentit, jotka aina jaksavat nostaa hymyn huulille.

Pikku herrani 3v. tuumasi televisiota katsellessaan ja siellä hevi bändin soittaessa ja moshatensa (kirjoitettiinkohan se näin) eli heiluttaensa päätänsä....että onpa sedillä pitkät hiukse, kun pitää koko ajan heiluttaa..... muuten ei näe varmaan soittaa kitaraa, kun tukka on silmillä. :D :D :D Sehän selittää asian eikös vain.

Pikku herra 3v ei nuku enää päiväunia, mutta nuorempi herra 2v kylläkin. Päiväunien aikaan muovailemme tai teemme jotain rauhallista, että pienempi malttasi nukahtaa. Usein saa kyllä hyssytellä kolme vuotiasta, on niin kova puhumaan, kommentoimaan ja selostamaan koko ajan tekemisiään...hmm keneenköhän lienee tullut ;D Kerran sitten tuumasin pikku herralle, että sinä se olet kyllä kova poika puhumaan. Tähän viikarini totesi, tuumivasti käsi poskella, että -"Joo, niin olen, kun minä olen niin kovis!"

Ulkona paistaa aurinko ja on hiukan pakkasta...oivallinen siivous päivä siis! :) Hurja määrä keskeneräisiä ompeluksiakin odotteleisi ompelijaansa, mutta jos viikonloppu jatkuu yhtä aurinkoisena, ompelukset saavat odotella. Lumi näyttää täällä etelässä olevan niin harvinaista, ettei kannata sisälle jäädä istuksimaan vaan lähteä heti pulkkamäkeen luistelemaan jne. Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi teidän vesseleitä! Suloisia juttuja.
Omani on 2v8kk ja kovin on tutunkuuloisia juttuja. Nuo kolmevuotiaat, ne pitävät huumorinmaljan elämässä täytenä! :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos lämpimästi kommentistasi! :)
Lasten kanssa touhutessa, huomaa, että asioilla on monta puolta ;D ja usein se heidän näkemyksensä asioista on todellakin se paljon hauskempi!