sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Sitten kun on aikaa...

Aika hurahtaa aina jonnekin.
Välillä heilun ompelukoneen kimpussa, niin ja kotikin kaipaa aina kaikenlaista puuhastelua ja perhekin vie osansa, no nyt se aika on aikalailla mennyt nukkekodin kimpussa...niin ja muut asiat ovatkin olleet aivan hunningolla, heh..no ei sentään.

Tämäkin blogi on saanut elää hiljaiseloa. Lämpimät kiitokset teille, jotka sinnikkäästi jaksatte tätä blogiani seurata ja kommentoida :)

Kevään tullessa...niin tuleehan se ;D... niin kevään tullessa se taas iskee, se sisustus kuume. Aurinko paljastaa kaikki epäkohdat. Joulupukki muisti minua jouluna kahdella kirjalla, jotka ovat taas täynnä kaikenlaista inspiroivaa, eivätkä näin ollen hillitse kuumetta ollenkaan.
Kuvan lintu-taulussa on jotain niin kaunista!
Tämän kirjan nikseillä kellarin seinälle voisi näpertää kuvan mukaisen pensselien säilytyspaikan.
Kummassakaan kirjassa ei kyllä kerrottu, millä ajalla kaikki ihanuudet toteutan, voisiko sen lukea jonkinlaiseksi miinukseksi??? ;D Mutta sitten kun on aikaa, kyllä sitten tapahtuu! :)

6 kommenttia:

epe kirjoitti...

Minullakin on tuo ylempi kirja yöpöydälläni... Sitä aina joskus selailen ja haaveilen, että mitä kaikkea sitä voisikaan tehdä... :)
Ja tottakai täällä mukavassa blogissasi on aina piipahdettava (!), kun se on päivittynyt, joskus jopa muulloinkin! :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja kiva kun piipahtelet täällä! :)

Näin jossain kuvan uudesta, vielä julkaisettomasta, Tilda kirjastakin! Aivan ihana kannenkin perusteella!
Sisustus ja käsityö kirjoja on niin paljon ja kokoajan tulee uusia markkinoille, harmi kun kaikkia ideoita ei ennätä millään totettamaan.
Mutta ensin pitääkin hiukan katsella ja haaveilla, jotain voi sitten tulla toteutettuakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin nukkekoti-puolellasi. Vuodatus näytti taas tökkivän, en saanu sinne kommenttia :(. Laitaoin vain sun kissas alle, että pitäsköhän munkin kokeilla pieniä elukoita...oli sen verran ihana katti(vaiko kolli?).

Piipa kirjoitti...

Kiitos vekara kommentistasi! :)
Kisu on luultavasti kolli, laiskan pulskea naatiskelija ;D nimeäkään en ole osannut päättää, vaikka tuskinpa niillä kaikilla kateilla tuohon aikaan nimeä olikaan ;)

Eliisa kirjoitti...

Hih, mullakin on tuo kirja ;) Ostin sen itselleni joulun välipäivälahjaksi.... Siinä on monta ideaa... Ja samma här, kun kevättä on jo mielessä, sisustusasiat painaa päälle. Mun mielestä se hauska muovipussi-pussikin oli kiva. Jotain kivaa aplikaatiota pussiin.( Tänään meinaan järjestelin muovipusseja...) Mutta kyllä mulla suurin osa ajasta menee varmaan enemmän haaveiluun ja näiden kirjojen selailuun.

Sirkka kirjoitti...

Tästä blogista ei kyllä ideat lopu, ja tuo kuvasi on niin hauska, että väkisinkin suupielet nousevat hymyyn...:)
Itse katselen aina vaan kuvia ja toisten kauniita tekeleitä...en vaan koskaan ole mitään niistä tehnyt... mutta ihailla kyllä niitä osaan:)