keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Enkuli

Jouluvalmistelut ovat hyvällä mallilla :). Tavoitteni täksi jouluksi oli saada, edes yksi Tilda aiheinen joulukoriste ja tässähän tämä nyt olisi. Eli iso enkeli.
Kommelluksittakaan en tietystikään välttynyt. Sinooperista tulee aina ostettua Tilda kankaita, tyyliin tätä on pakko saada, teen siitä joskus jotain. No siinä tilanteessa, kun sitä jotain pitäisi alkaa ompeloimaan, niin huomaan usein, että se kangas on liian pieni ja riittämätön.

Näin kävi enkeli mekollekin, aikamoinen homma oli siis saada enkelille mekko, jossa kaikki kuviot ovat oikein päin. Mekon liitoskohdat ovat sitten kätevästi sivussa ja takana laskoksien alla piilossa. Vartalon toteutin myös kolmella erilaisella kankaalla. Eli yläosassa on ihon väristä ja ruusukuvioista on vain tuo puvun yläosa, loput on valkoista lakana kangasta.
Kranssi on vanha tekeleeni, jonka pienensin suuremmasta, eli purin kokonaan ja tein uudestaan...voi sitä roskan määrää :D Kyllä nämä isot hahmot ovat muuten hirvittäviä vanu syöppöjä, tämänkin sisuksiin katosi suuri vierastyyny...kohta kylään tulevat vieraat saavat nukkua Tilda-hahmot päänalusinaan :D :D
Enkulin kengät näyttävät tältä, eli ovatkin punaiset, hiukan balleriinamaiset. Ja kuten epätarkoista kuvista näkyy, vielä ei muu rekvisiitta ole valmiina. Keppikin pitäisi olla hiukan pidempi, niin ja koriin sitten jotain havuja, mutta kyllä tästä vielä joulu sommitelma tulee, pitää laittaa sitten kuvia kunhan on valmista.

4 kommenttia:

Melle ja minä kirjoitti...

Kaunis on:) varmaan vieraat nukkuvat mielellään vaikka ilman tyynyä kun kerrot että tyynyt on uhrattu tähän kaunottareen. Tossu nauha idea on hauska.

marika kirjoitti...

Voi huokaus kuinka ihana!

Jaana kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis enkeli jo nyt, vaikka kerroit asetelman olevankin keskeneräinen. Täytyypä tulla kurkkimaan myöhemmin uudelleen, kun koko komeus on kasassa. :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! :)
Vieraat voisivat kyllä hiukan ihmetellä :D jos lykkäisin Tilda-hahmon kainaloon :D :D
Jouluvaloja täytyisi vielä ostaa niin saisi jotain piristystä asetelmaan.