maanantai 23. kesäkuuta 2008

Tuunattu pullo

Vanhan talon remontoimisessa pitäisi olla hirmuisen suuri rahapussi (ja siellä tietysti rahaakin), jotta kodista tulisi sellainen kuin sen haluaisi olevan. Samalla talossa asuen ja sitä samalla remontoiden, tuntuu, että tunnelin päässä ei näy valoa. Remontoitavaa riittää ja aina tulee jotain uutta remontoitavaa.
Kaikista hassuinta meidän remontissamme on, että meillä ei ole yhden yhtäkään kuvaa siitä miltä kotimme näytti ennen. Ei ole tullut mieleenkään, että pitäisi alkaa kuvailla yläkertaa silloin kun se oli tyhjillään, huoneista kuljettiin läpi ja muovimatto piellä pistettynä kiinni lattiaan. Tai kun edellinen asukas oli rakentanut pukuhuoneen ja pesuhuoneen välisen seinän, keskelle ikkunaa..niin ettei ikkunaa voinut avata, eikä pesuhuoneessa sopinut kumartamaan. Tai se kun edellinen asukas oli ajatellut rakentavansa yläkerran vessan keskelle kulkuväylää ja keskelle aulaa :D :D. Kyllähän me olemme tehneet paljonkin remonttia, mutta kuka uskoo, kun aina on joku paikka kesken ja rempallaan. Yleisin kysymys meiltä onkin, no onko teillä mikään edistynyt. Ja millä todistat, kun ei ole niitä kuvia. ;D ;D
Onneksi kotiaan voi piristää pienilläkin asioilla, vaikkapa juuri tuunaamalla pieniä lasipulloja ;D


Kuvan olen tulostanut netistä muistaakseni vintage images children se paikka oli, siellä on paljon kortti askartelijoillekin ihania kuvia, joita saa vapaasti askarteluihin käyttää. Vanhoja valokuvia yms. siis. Kuvan alle liimasin kuviosaksilla leikatun paperin palan. Kuva liimalla pullon kylkeen, hiukan lakkaa päälle. Yläosassa liimalla kiinni nauha ja vanha litistynyt nappi, jota hiukan maalailin. Toisen pullon siinä vierellä olen joskus ostanut Ideaparkin kirjatorilta :) ja täällä se Helga-neiti, elikkäs Tilda uimari paplarit päässään myöskin oleilee.
Ja kun on välillä keskittynyt tekemään jotain pientä sisustusta, niin paremmin jaksaa keskittyä niihin isompiinkin asioihin, kuten listojen maalaamiseen..siinä vasta maailman tylsin homma :D :D


Tässäpä vielä kuva aiemmin tekemistäni vessan tauluista, joista tuli vähällä vaivalla aikas hauskat. Kehykset olen ostanut Anttilan alesta joskus. Kuvat kortteja, jotka olen huopa pohjaan pykäpistoin kiinnittänyt. Sydän on paksumpaa huopaa ja somisteena vielä paljetteja.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Justain tulin töistä ja säntäsin katsomaan onko täällä mitään uutta, en pettynyt.
Ostin noita pikku pulloja paikallisesta Halpa Hallista, en nyt muista tuolla vai erinlaisella "kylpy" kuvalla kuitenkin.
Nyt lähetään kuikkimaan löytyskö kirpparilta mitään ja huomenna (vapaapäivä) jatkan kirppari kierrosta=o) ja pidän vapaata... paitsi jos pääsen hiomis hommiin. Tikkurilan maalia taitaa olla minunkin valkoinen 3l pönikkä, hurjasti tuota kuluu, pienempää ei kantsi ostaa.

Piipa kirjoitti...

kiitos kommentista! :)
Tiimarissakin oli myytävänä jotain pulloja, vanhahtavilla kuvilla, mutta mielestäni aikas kalliita. Kirpparilta löytää pulloja eurolla ja netistä voi tulostaa kivoja kuvia.
Maalia kuluu tosiaankin paljon, minäkin kun olen hiukan laiska hiomaan, niin maalia saa sutia useampaan kertaan. niin ja kun ennen kaikki piti olla punaista ja nyt valkoista..niin onhan siinä kova homma.

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Kiitos vinkistä kauniille kuvasivuille..:)
Ihania pulloja sulla!