sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tuunattua, ommeltua ja ostettua...kaunista ja tarpeellista!

Sunnuntai aamun aurinko, lupauksia kauniista päivästä ja miten huikaisevalta se näyttikään maalatessaan valoja ja varjoja olkkarin seinälle.
Kiire tuli napata kuva, kiire ikuistaa hetki. Harmi että kuvaajan taidot ja kameran ominaisuudet eivät riittäneet näyttämään hetkeä sellaisena, kuin sen silmilläni näin.
Jotain pientä olen saanut aikaiseksi, helppoa ja nopeaa. Kirpputorilta ostamani valaisin muuttui hetkessä rumiluksesta kaunottareksi...siihen ei ihmeitä vaadittu. Maalia vain ja komerossa lojuva kukkakori :D
Valaistuksellinen arvo on taatusti kovin heikko, ei tuon valossa mitään käsitöitä tehdä tai kirjoja lueta.
Mutta joskus kauneus ei tarvitse perusteita olemassa ololleen, joskus voi olla vain yksinkertaisesti kaunis ja siten tarpeellinen lisä omaa kotia koristamaan.
Tällaiset oli lähtökohdat...hurrrja varsinkin tuo varjostin, kaikkine noine tupsuineen.
Joskus muutokset eivät tarvitse olla suuria, muuttaen paljonkin..hipaisu maalia ja ilme entisestä on suuri.
Rustiikkinen ilme muuttui romanttiseksi.
Ei minulla ollut varsinaista tarvetta näille tyynyillekään. Sinooperissa poiketessani vain totesin, että pari tyynyä meille kuitenkin vielä mahtuisi..juurikin tästä kankaasta.
Mielen muuttuessa tyynyn voi kääntää toisinpäin ja ilme on taasen uusi.
Minun virkkaustaitoni on heikko..no joo siis käsittämättömän surkea...eli ei taitoa :)
Siksi minuun vetoaa jonkun muun osaaminen, olkoon se vaikka sitten teollinen kone :)
Tai taitavan käsillätekijän taituruus... pieniä, tarpeellisia kauneuksia. Nämä liinat kartuttavat peittoani.
Joskus onnistuu sitten löytämään kauneuden kaipuulle myös hyväksytyt perusteet, ehkä jopa tarpeen....siis lasejahan meillä on, mutta kun nämä kauneudessaan ovat sopiva lisä jo olemassa olevaan...siten tarpeellisia meille :D

3 kommenttia:

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Upeat valaisimet ja ihania tyynyliinoja! Minunkin mukaan lähti tänään taas kirpparilta pari pitsiliinaa, tällä kertaa vaaleanpunaisia... niitä ei vaan voi ohittaa=)
Mummu-Ruusunen

Pihlajanmarja kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo korista laitettu lampunvarjostin. ja valaistuksellista arvoa ei kannata edes miettiä, kun luodaan TUNNELMAA. Kaunis myös tuo kahden lampun kattovalaisin. Kaunis rustiikkisenakin ja tietysti valkoisena.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne :) Kiva että joku vielä viitsii täälläkin käydä..oma kommentointi on valitettavan vähäistä ja blogin päivitykset myöskin.

Minä kans löysin vaaleanpunaisia pitisiliinoja kirpparilta...kyllä niistäkin jotain vielä tulee :D