perjantai 26. syyskuuta 2008

Ja näin heiluu laukku ja laukku heiluu näin!

Edellesin postauksen kangasvuoren kimpussa on tullut huhkittua ja jotain tulostakin aina syntyy ;) Kaikkea ei vielä voi esitellä, sillä ovat hys hys juttuja, mutta tästä hauskasta kissa kuvioisesta kankaasta, tuli siis laukku itselleni. Laukun malli ihan omasta päästä.
Laukun metalliosiot ovat vanhat, äitini peruja. Kahvat ovat aika hassut, sillä niissä on sellaiset reijät, joista kangas kiinnitetään laukkuun, ei siis sellainen puristettava malli (onpas vaikea selittää). Reijät ovat siksi, että kahvat ovat tarkoitettu virkatulle laukulle, jolloin virkattu laukku kiinnitetään näistä reijistä ommellen paikoilleen. Kova homma metalli osion kiinni ompelu olikin, mutta nyt laukku on valmis.
Tältä laukku näyttää sitten, kun sisällä on hirvittävä määrä roinaa. :D Laukkuun kun täytyy mahtua pienimmän vara vaippojakin ;)
"Palkinto ruusukkeen" ideoin myöskin omasta päästäni. Leikkasin kankaasta kaksi eri kokoista ympyrää, purin reunoja ja sen jälkeen käsittelin reunat rispaantumisen esto aineella, etteivät purkaannu lisää käytössä. Lisäksi pitsiä, nauhaa ja nappi ja siinä se.
Ja näin heiluu laukku ja lakku heiluu näin... ;D

7 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ihana laukku! Saitkos muuten jo pk:n kaavat? Hyvää viikonloppua!

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Ihana kissalaukku:)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)
Kiitos Lissu kaavoista! :)
Aurinkoista viikonloppua kaikille!!!

HoO kirjoitti...

On kyllä hyvin suloinen kassi! :)

epe kirjoitti...

Iiihastuttava <3"kissakassi"<3!

Mimmarna kirjoitti...

Upea laukku! Mitä se ripsaantumisenestoaine oikein on?

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! :)

Rispaantumisen esto aine, estää kankaan reunan purkautumisen. Fray stay merkkistä ainetta saa ainakin Doloreksesta (nettiputiikki) ja nukkekoti kaupoista ;)