sunnuntai 10. elokuuta 2008

Tildaa tuunaamalla

Tämä ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, eikä toisellakaan....mutta kirpputorilla käydessä tämä aina hakeutui silmiini. Kummallinen matkamuisto myönnetään, mutta jotain siinä kuitenkin oli ja hintakin niin olematon, joten ostettavahan se oli :D
Niin mikä se on? Arvaatkos?
Tyttäreni arveli tämän olevan hedelmien pito paikka..eli omenat tökätään tikkuihin pystyyn ja lusikkaa pidetään keskellä, hammastikkuja pidetään kolossa ja sormet pyyhitään tuohon pallukkaan :D No mistään näin jännittävästä, ei valitettavasti ole kuitenkaan kyse, vaan Tildailijalle tärkeästä apuvälineestä.
Tuunauksen jälkeen näyttää tältä. Sahanpuru täytteinen neulatyyny, sai Tilda-kangas päällisen lisäksi vanua sisällensä ja somistuksen punaisesta nyöristä. Maalasin myös koko komeuden vaniljan sävyiseksi ja maalasin keskelle Tilda ruusun.
Ja tuiki tarpeellinen kapistus siitä tulikin. Sormustinkin piti automaalilla maalata tyyliin sopivaksi. :D

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tulipa siitä hieno. Taas tuli oppitunti siitä mitä kaikkea voi saada kummallisestakin esineestä aikaiseksi, kun vain antaa mielikuvituksen lentää.

marika kirjoitti...

Vautsi miten ihana, sinulta tuo Tildaaminen sujuu. Minun pitäisi muistaa ostaa kalkeeri paperia kun yksi juttu kanssa kaipaisi tilda ruusua koristeekseen, josko vaikka osaisin maalata sellisen

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
Kirpputoreilla on todellakin paljon kummallisia esineitä, aina ei vain hoksaa, että niistähän tuunaamalla saisi jotain hauskaa aikaiseksi.

mimosamamma kirjoitti...

Heissan!
Voi hyvänen aika miten SÖPÖ esine ja miten taidolla tuunattu:))))

t Marja

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Ja terveisiä Meidän Perhe -lehdestä.
Ottaisitko yhteyttä alla olevaan osoitteeseen - esittäisin sinulle sisustusaiheisen haastattelupyynnön.
Kiitos jo etukäteen!
Anna
anna.pihlajaniemi@sanomamagazines.fi
www.perhe.fi

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, minähän heti tänne puumerkkiäni ruksaamaan:)
Todella hienosti olet tuunaillut tuon , siis sehän muuttui konsanaan.
Kiitos kun useasti olet käynyt kommentin antamassa blogissani, toivotan sinulle hyvää yötä ja kaunista aamua sekä siitä eteenpäin:)

t. Sirkka

Piipa kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteistanne, kylläpä taas lämmittivät mieltä! nukkekoti hommelit ovat syöneet aikaa taas tältä blogilta, mutta Tilda juttuja esittelen sitten kun valmiiksi saan :)