maanantai 5. toukokuuta 2008

Leikkimökki Huvikumpu

Viimepäivät ovat olleet ihanan lämpöisiä, suorastaan kesäisiä. Minäkin olen vihdoista viimein päässyt maalaamaan leikkimökin sisäseiniä. Tässä kuitenkin kuvia viimekesältä.
Tässä siis leikkimökki Huvikumpu, joka on tyttäreni nimeämä ja mieheni suunnittelema, jonka hän on sitten yhdessä ukin kanssa rakentanut. Sininen ulkomaali on tyttäreni valitsema.
Talossamme on mansardi katto, neljään suuntaan. Joten leikkimökiinkin mieheni sitten sellaisen suunnitteli. Suloinen, pieni peiliovi on tuttaviltamme saatu, kylmän sivuvintin ovi, kuten molemmat ikkunatkin. Oivallista kierrätystä.

Ikkunat ovat aukeavat. Ulkoverhoilu laudat ovat sitten toisilta tuttavilta saatuja. Heidän uuden kodin ulkoverhoilu lautojen ylimääräisiä pätkiä. Katossakin on kahta eri sävyistä kattohuopaa ;D


Tässäpä vielä mieheni piirtämät piirustukset eli ihan tavalliselle ruutupaperille piirrettyinä.Tässä vielä sivusta. Leikkimökin mitathan määräytyivät ikkunoiden ja oven mukaan. Viimekesänä mökki jäi huikan kesken, joten tänä kesänä hommat sitten jatkuvat, kuvia sitten luvassa myöhemmin. Mutta Tildaa sitten tännekkin tulee ;D
2 kommenttia:

Melle ja minä kirjoitti...

Aivan ihana leikkimökki, onnen tyttö:)

Punaposki kirjoitti...

On varmaan kaunein leikkimökki, jonka olen nähnyt. Meidän leikkimökissä leikkii kaksi pientä poikaa 1-v ja 3-v. Sisustus siis vähän poikamaisempi ;)