tiistai 29. huhtikuuta 2008

Tilda verhot

Tässä kuvassa ihan ensimmäinen Tilda työni ikinä eli jouluiset verhot. Näyttävät yksinkertaisilta, mutta olivat oikeasti aika työläät. Kotonamme on joka huoneessa kaksi ikkunaa, joten näitäkin verhoja sitten neljä kappaletta tein. Liimaharson avulla kiinnitin sydämet ja siivet osaan sydämistä ja silitin kiinni kankaalle. Yhdessä sydämessä on sitten kirjailu. Valkoinen kangas on ihan lakanakangasta. Ompelukoneen napinläpi pistolla ommellen kiinni.
Töiseväthän näistä teki lähinnä nuo ompelukoneen apujalan apupainajat. ;D
Näin kesän lähestyessä jouluverhotkin ovat säilössä omassa laatikossaan, mutta samalla tavallahan voisi tehdä kesäisemmätkin verhot valitsemalla erilaiset kankaat tai kuviot ;)

4 kommenttia:

epe kirjoitti...

Tosi ihana tämä blogisi! Talonne on aivan ihana! Minkähän ikäinen, onko 20-luvulta vai vanhempi? Sillä vain kyselen, kun vanhat talot kiinnostavat. Meidän kotimme on rakennettu joskus -26 ja sitten 30-luvulla siirretty nykyiselle paikalleen.

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :)
Talomme on rakennettu 1939 ja aikoinaan sen on rakennuttanut Linda niminen vanhapiika. Hänellä on sitten ollut vuokralaisia talo täynnä ja itse asustellut parissa huoneessa. Sähkötkin ovat olleet talossa aika alusta saakka, sillä niin antiikkisia metallikuorisia johtoja joissakin seinissä on..no eivät käytössä enää kuitenkaan. Kyllähän sitä puuhaa ja rahanmenoa olisi tässäkin ihanuudessa ;D no kaikki ajallaan.

Marisa kirjoitti...

Ihana tämä toinenkin blogisi :) Nuo keräämäsi ruusukupit ovat niin suloisia että! Ja kuten epe sanoi, ihana koti teillä!!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentista!
Kivaa että olette tännekin löytäneet.
Koitan sitten laittaa kodistani lisää kuvia, mutta nyt jana on niin vienyt tuo leikkimökin maalaus.